pluslucis logo senca zgoraj
  Plus lucis, inženiring, svetovanje, raziskovanje, d.o.o.

Teslova ulica 30 pika SI-1000 Ljubljana pika Slovenija
Matična številka: 6076866 pika ID za DDV: SI11829885
info@pluslucis.si
home   pikice
senca spodaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipa Plus lucis

Strokovno ekipo Plus lucis sestavljamo:

Uroš Zupančič
Direktor ter vodja področja razvojnega inženiringa

Uroš je po izobrazbi inženir elektrotehnike in trenutno zaključuje visokošolski študij podjetništva. Ima več kot deset let izkušenj pri raziskavah in razvoju na svojem tehničnem področju, pri načrtovanju, vodenju in nadzoru proizvodnje ter servisnih aktivnosti, na področju zagotavljanja kakovosti, pri vodenju projektov ter organizaciji kadrov.

pika 051 319 274

 

Teja Tamše
Direktorica ter vodja področja poslovnega svetovanja

Teja je po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka bančno-finančne smeri. Ima več kot deset let izkušenj na področju izdelave finančnih analiz in projekcij, celovitega poslovnega načrtovanja, organizacije poslovnih procesov ter poslovne informatike. Od začetka leta 2006 se pretežno ukvarja s svetovanjem pri financiranju z nepovratnimi sredstvi ter z administrativno-finančnim vodenjem raziskovalno-razvojnih in investicijskih projektov.

pika 041 720 495

 

Tanja Tamše
Svetovalka za mednarodno poslovanje

Tanja je po izobrazbi univerzitetna diplomirana sinologinja in politologinja. Ima devet let izkušenj pri managementu mednarodnega poslovanja, od raziskav trga in organizacije udeležbe na sejmih v tujini, do odpiranja podjetij v tujini, organizacije kadrov, svetovanja pri lokalizaciji produktov, itd. Od tega je sedem let delovala na Kitajskem, zadnje leto pa v jugovzhodni Afriki. Med drugim govori kitajsko in svahili.

 

Špela Bašar
Svetovalka za pravne zadeve

Špela je po izobrazbi univerzitetna diplomirana pravnica. Ima šest let izkušenj na področju sodnih izvršb in prisilnega prenehanja družb. Njeno delo je bilo osredotočeno na svetovanje različnim udeležencem in pripravo vlog, vezanih na omenjene postopke. Trenutno se pretežno posveča pravnemu svetovanju na širšem spektru, od gospodarskega, delovnega, civilnega prava do prava socialne varnosti, pripravi pogodb in pravnih sredstev zoper odločbe državnih organov, sodeluje pa tudi pri svetovanju pri financiranju z nepovratnimi sredstvi ter z administrativno-finančnem vodenju raziskovalno-razvojnih in investicijskih projektov. Leta 2010 je med drugim pridobila licenco za mediatorko.

spela.basar@pluslucis.si pika 041 260 502